Alen Islamović

Alen Islamović

ALEN ISLAMOVIĆ 22. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI-
PEVAĆE HITOVE BIJELOG DUGMETA I DIVLJIH JAGODA!
 

UOČI KONCERTA PORUČUJE: KO NE DOĐE NA KONCERT POGREŠIĆE, KO DOĐE POLUDEĆE!
 

 
Alen Islamović, jedan od rokenrol ikona bivše Jugoslavije nastupiće 22. marta prvi put u mts Dvorani u okviru koncerta „Ti si moja eskplozija“. Poznati bosansko-hercegovački rok pevač, nekadašnji član bendova Bijelo dugme, Divlje jagode i 4 Asa, prirediće Beograđanima nezaboravno putovanje kroz četiri decenije dugu karijeru krojenu hitovima koje poznaju i vole sve generacije.
 
Pevaće se i svirati na koncertu pesme Bijelog dugmeta, Divljih jagoda, a  Islamović uoči velikog beogradskog koncerta najavljuje kako kaže „program tri u jedan“, koji po njemu podrazumeva njegovu muziku koju publika najviše voli. Koncert pod nazivom „Ti si moja ekspolozija“ biće svojevrsno putešestvije kroz sve periode njegove karijere, a nada se dobroj zabavi, na kojoj će se svi dobro „ispevati i isplesati“. Međutim, svestan je da mnoge pesme neće publiku ostaviti bez suza, sećanjem na dobra, stara vremena:
 
 „Idemo da se zabavimo. Ja sebe smatram zabavljačem koji može svašta da peva, ali samo ono što je dobro i što je najbolje ... biti kuvar i skuvati koncert po ukusu fanova je jako teško,  ali potrudiću se da to bude jedan od boljih koncerata u mts dvorani. Ko ne dodje pogrešiće, a ko dodje poludeće, a biće i suza siguran sam“, ističe Islamović.
 
Kako kaže, svaki  koncert je njegova biografija: „Kao koautor albuma Motori sa Divljim jagodama,  tu sam svirao bas gitaru ,pevao i pisao tekstove. Sviraću te pesme koje su ostavile trag u vremenu, takođe, neobilazne su brilijantne pesme Bregovića koje je pisao kad sam ja došao u Dugme, to su bili najprodavaniji albumi grupe u njihovoj karijeri ,pa će naravno biti i tih pesama. Moja solistička karijera je ostavila trag u nekim duetskim pesmama koje su postale velike“, najavljuje Alen pripremajući se za prolećni koncert u mts Dvorani.

Vreme Projekcija

petak, 22. mart