Alisa u zemlji čuda na ledu - OTKAZANO

Alisa u zemlji čuda na ledu - OTKAZANO

U ime organizacije predstave balet na ledu “Alisa u zemlji čuda” koja je planirana da se održi 10.02. u mts Dvorani, ovim putem obaveštavamo publiku da planirana predstava, koja je rasprodata, nažalost mora da se otkaže iz tehničkih razloga više sile. 

 

Publici u Beogradu se izvinjavamo u ime celog ansambla, jer se predstava  otkazuje iz tehničkih razloga tj.zbog bolesti većeg dela ansambla koji nije u mogućnosti da na profesionalan način izvede predstavu.

 

 

S obzirom da nije moguće naći drugi termin kada bi se predstava baleta na ledu mogla održati , povraćaj novca od kupljenih ulaznica moguć je na svim prodajnim mestima, uz poštovanje procedure navedene u nastavku:

- Ulaznice kupljene na blagajni mts Dvorane vraćaju se na blagajni mts Dvorane, dok je za ulaznice kupljene preko sajta mtsdvorana.rs potrebno poslati mejl na mejl adresu 
[email protected]

- Ulaznice kupljene na prodajnim mestima Tickets-a vraćaju se na istim prodajnim mestima, dok je za ulaznice kupljene preko sajta tickets.rs potrebno  poslati mejl na [email protected]

Vreme Projekcija