Disco opera

Disco opera

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE!
 
DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
 
 
 
Neobičan spoj klasične disco muzike i gvozdene opere odigraće se 21. marta na sceni mts Dvorane u okviru popularnog muzičkog projekta „DISCO OPERA“, koja slovi za spektakl koji spaja različite muzičke žanrove, ali i publiku najrazličitijih senzibiliteta.
 
Disco opera se realizuje u saradnji Opere Srpskog narodnog pozorišta i Novosadskog Big Benda, a tokom višečasovnog programa, publika će imati prilike da čuje 22 antologijska muzička hita u izvođenju diva disco ere.   Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, a kao vokalni solisti nastupaju  Bojana Stamenov, Zoran Šandorov i Nevena Reljin.
 
Koncertom se odražava duh autora i jedne slavne epohe disko muzike, u kojoj  su poznata imena ušla u kuću slavnih, i vremena kada su nastali neprevaziđeni hitovi i himnični refreni koji su se prenosili od 70-ih godina na ovamo.
 
Sama pomisao da 50 izvođača izvodi muziku Majkla Džeksona, Done Samer, Abbe, Boney M, Bee Gees,  Stivija Vondera… i drugih svetskih pop ikona,  ostavlja utisak da se radi o još neviđenom muzičkom spektaklu na našim prostorima.

 
KUPOVINA KARATA NA MTSDVORANA.RS I EFINITY.RS

Vreme Projekcija

četvrtak, 21. mart