Hari Mata Hari 15.10.

Hari Mata Hari 15.10.

JOŠ JEDAN KONCERT U BEOGRADU:
HARI MATA HARI I 15. OKTOBRA U MTS DVORANI


 
 
Hari Mata Hari zakzao je još jedan nastup u mts Dvorani, tačnije dan posle prvobitno zakazanog prvog koncerta 14. oktobra u Beogradu. Tako će jedan od najboljih  regionalnih pop pevača na istoj sceni nastupiti dva uzastopna dana, 14. i 15. oktobra.

Očigledno je da se Hari Mata Hari nije zasitio beogradske publike sa kojom se na istom mestu susreo 16. i 27. decembra prošle godine, te će  i ovoga oktobra opet zapevati svojim fanovima, a ovogodišnji nastup simbolično nosi naziv „Kad dođe oktobar“.
 
Podsetimo, isčekujući da se ponovi emocija sa 33. pa posle i 34. nastupa koji je imao tokom svoje karijere u srpskoj prestonici, Hari Mata Hari poručio je da je susret sa ovdašnjom publikom iznova neponovljivo iskustvo: „I ove godine se u Beograd vraćam punog srca. Zimski koncerti prošle godine bili su puni pozitivne energije i ljubavi. Jedva čekam da se to ponovi na istom mestu, u najlepšoj Dvorani u Beogradu“, poručuje Hari.

Kao i uvek Hari sa svojim bendom priprema pravo muzičko putešestvije , kojim će pesmom proći kroz sve periode višedecenijske karijere. Za horsko pevanje "na nogama" spremni su neki od hitova kao što su:  Kao domine, Prsten i zlatni lanac, Kad dođe oktobar, Svi moji drumovi, Strah me da te volim, Lud sam za tobom, Ja nemam snage da te ne volim... 

Hari Mata Hari tokom svoje višedecenijske karijere koja datira još od 1985. godine prodao je oko  pet miliona albuma, a njegove pesme su među najpoznatijim baladama u bivšoj Jugoslaviji. Vlasnik je 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija.

Prodaja karata  je na mtsdvorana.rs, blagajni mts Dvorane, kao i putem tickets.rs i efinity.rs

Vreme Projekcija

nedelja, 15. oktobar