Hari Mata Hari 16.10.

Hari Mata Hari 16.10.

KAD DOĐE OKTOBAR HARI MATA HARI ĆE PONOVO ZAPEVATI U BEOGRADSKOJ MTS DVORANI
 
JEDAN OD NAJBOLJIH REGIONALNIH POP PEVAČA NAKON 14., 15. I  16. OKTOBRA U MTS DVORANI
 

Sve one koji su 16. decembra , pa potom i 27. decembra prošle godine bili deo gromoglasne publike koncerta pop zvezde Harija Mata Harija, sigurno će obradovati vest da se jedan od najboljih regionalnih  pevača vraća u kultnu mts Dvoranu. Hari Mata Hari će tako 16. oktobra zapevati Beograđanima, a nastup simbolično nosi naziv „Kad dođe oktobar“.
 
Isčekujući da se ponovi emocija sa 33. pa posle i 34. nastupa koji je imao tokom svoje karijere u srpskoj prestonici, Hari Mata Hari poručuje da je susret sa ovdašnjom publikom iznova neponovljivo iskustvo: „I ove godine se u Beograd vraćam punog srca. Zimski koncerti prošle godine bili su puni pozitivne energije i ljubavi. Jedva čekam da se to ponovi na istom mestu, u najlepšoj Dvorani u Beogradu“, poručuje Hari.

Kao i uvek Hari sa svojim bendom priprema pravo muzičko putešestvije , kojim će pesmom proći kroz sve periode višedecenijske karijere.

Za horsko pevanje spremni su neki od hitova kao što su:  Kao domine, Prsten i zlatni lanac, Kad dođe oktobar, Svi moji drumovi, Strah me da te volim, Lud sam za tobom, Ja nemam snage da te ne volim i mnoge druge pesme. 

Hari Mata Hari tokom svoje višedecenijske karijere koja datira još od 1985. godine prodao je oko  pet miliona albuma, a njegove pesme su među najpoznatijim baladama u bivšoj Jugoslaviji. Vlasnik je 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija.


Vreme Projekcija

ponedeljak, 16. oktobar