Jerry Joseph - OTKAZANO

Jerry Joseph - OTKAZANO

Jerry Josep je primoran da otkaže sve datume svoje predstojeće turneje zbog hitne medicinske pomoći. Žao mu je što ne može da igra u zakazanim terminima, ali po savetu medicinskih stručnjaka, ide kući.

 

Karte koje su kupljene na blagajni mts Dvorane ili online putem sajta mtsdvorana.rs možete refundirati na blagajni mts Dvorane.

 

Jerry Joseph, jedan od najvećih tekstopisaca i izvođača uživo, dolazi u Beograd (LISAON bar)

 

Jedan od najvećih tekstopisaca i izvođača uživo, Jerry Joseph održaće svoj premijerni nastup u Beogradu u subotu, 11. februara 2023. godine u LISABON baru sa početkom u 20 časova gde će promovisati aktualni studijski album "The Beautiful Madness“.


Jerry Joseph je "trostruka pretnja": plodan i uspešan tekstopisac, uverljiv pevač i neodoljiv izvođač. Poreklom iz Los Angelesa, Kalifornija (SAD), u više od 30 godina karijere kao solo umetnik, sa bendom The Jackmormons, supergrupom Stockholm Syndrome, duom The Denmark Veseys i njegovim voljenim kultnim bendom iz 80-ih, Little Women, proputovao je svet i doživeo svašta, a to se odražava i u njegovim brojnim pesmama.

Oni koji su ga već videli i čuli u živo uverili su se da oko sebe lako okuplja verne obožavatelje, čiju odanost nagrađuje beskrajnom energijom na pozornici i katarzičnim tekstovima.

Album "The Beautiful Madness objavljen je u avgustu 2020. godine i dobio je odlične kritike. Na iznenađenje mnogih, koji ga znaju, ovo mu je tek prvi album, koji je objavio u Evropi, a ukupno 29. album. Album je objavio Decor Records u Europi, Velikoj Britaniji, Australiji i Novom Zelandu i Cosmo Sex School/Soundly Music u Severnoj Americi. Na albumu ga prati grupa Drive-By Truckers, a produkciju tog albuma potpisuje njihov frontmen Hood Patterson, koji kaže: “Jerry je za mene ikonska figura koja bi, u nekoj alternativnoj stvarnosti, lako mogla biti jedna od najvećih svetskih zvezda. Jedan od najboljih nastupa uživo koje sam ikada video i jedan od mojih omiljenih tekstopisaca dugo vremena."

U više od 30 godina Jerry Joseph je prikupio impresivan katalog dela, zavidne pečate u putovnici i usavršio svoje koncertne nastupe svirajući preko 150 nastupa godišnje. Neumorni umetnik je uz brojne turneje osnovao neprofitnu organizaciju Nomad Music Foundation, koja deluje kao svojevrsna rock škola za raseljene tinejdžere u konfliktnim područjima. Pored brojnih gitara koje je poklonio tinejdžerima, osobno je održao brojne kurseve gitare u kampovima u Kabulu, Afganistanu, te Sulaymaniyahu i Dahuku, oba u kurdskom Iraku. Ove misije koje menjaju živote predstavljene su u Rolling Stone, Relix i PBS News Hour.

Jerry Joseph je primljen u Oregon Music Hall of Fame u oktobru 2015.

 

"The Beautiful Madness is both prophetic and apocalyptic, quickly becoming a revelation for all who have ears to hear." – No Depression

"This should be a contender for Album of the Year... a one-of-a-kind devastating album that needs your immediate attention." – Glide Magazine

“Jerry Joseph has created nothing short of a masterpiece. This is a candidate for Album of the Year. Period.” – Folk Radio

“Brimming with soul.” – Mojo

“Powerful and versatile.” – Americana Highways

“Album of the month.” – Uncut


Official Site / Facebook / Instagram / YouTube / Spotify / Apple Music / Deezer / Tidal

Karte su u pretprodaji po ceni od 1200 rsd

Vreme Projekcija