LAIBACH

LAIBACH

NJIH NE TREBA POSEBNO NAJAVLJIVATI:
LAJBAH U BEOGRADU PONOVO POSLE TRI GODINE U OKVIRU
TURNEJE "LOVE IS STILL ALIVE"!!
 
20. DECEMBAR
MTS DVORANA

 
 

Jedna od najprovokativnijih i najpopularnijih grupa sa prostora bivše Jugoslavije, svima dobro poznati, kultni slovenački sastav „Lajbah” ( Laibach)  nastupiće ponovo pred beogradskom publikom, posle tačno tri godine na istom mestu, u mts Dvorani 20. decembra.
 
Bend će održati koncert  u okviru  turneje  „Love is Still Alive"( Ljubav je još uvek živa),  na kojoj predstavlja istoimeni projekat. Ovaj projekat naći će se uskoro i na vinilu i CD-u.


Reč je o materijalu koji se odnosi na naučnofantastični film iz žanra crne komedije, Iron Sky - The Coming Race (Gvozdeno nebo – nadolazeča rasa), za koji je grupa Lajbah pripremila originalnu muziku.
 
Uz to, grupa će predstaviti odabrane numere sa svojih nedavno objavljenih albuma, uključujući neke starije pesme sa svojih predstojećih projekata i set Laibach klasika, koji se protežu od ranih 80-ih do danas, ali i ovih dana objavljenu preradu pesme Leonarda Cohena – The Future (Budućnost)  , za koju engleski magazin The Quietus u svojoj recenziji kaže: „Većina obrada Leonarda Cohena su  sentimentalne pesme u kojima nedostaje Cohenova mračna duhovitost, ali ova verzija „The Future“ od Laibacha je krajnje fantastična“ - Luke Turner (The Quietus).

Vreme Projekcija

utorak, 20. decembar