VESELO DEVOJAČKO VEČE

VESELO DEVOJAČKO VEČE

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA JOŠ JEDAN DATUM  ZA "VESELO DEVOJAČKO VEČE"

20.MAJA NOVO IZVOĐENJE NA SCENI MTS DVORANE


ADAPTACIJA AMERIČKOG MJUZIKLA “GIRLS NIGHT” U KOM UČESTVUJU IVANA PETERS, TIJANA DAPČEVIĆ, ZORANA PAVIĆ, MAJA BRUKNER I JELENA ĐUKIĆ


KARTE  U PRODAJI 
NA BLAGAJNI, ONLINE NA SAJTU MTS DVORANE I
 SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A
 
 

Nakon što je mjuzikl „VESELO DEVOJAČKO VEČE“ reditelja Radeta Vukotića rasprodat u rekordnom roku za 19.MART, zakazano je i novo izvođenje već za 20. MAJ 2022. GODINE u Kombank Dvorani, a karte se u prodaji mogu naći na blagajni Kombank Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

Podsetimo, u ovom muzičko-  scenskom spektaklu Vukotić „priča priču“ o  pet najboljih drugarica iz detinjstva koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u čast udaje ćerke jedne od njih. Osim interesantnih numera poput “Andrea”, “Apsolutno tvoj”, “Hajde da ludujemo”, “Jutro je” i mnogih drugh, predstavu čini zanimljivom i dramski sukob između dve drugarice, u koji su naravno upletene i sve druge. U ovom mjuziklu isprepletne su životne priče pet različitih žena, priče o sreći i ljubavi, prijateljstvu i poverenju, ali i nezadovoljstvu  i neostvarenosti.

Glavne uloge u ovoj predstavi koja ujedno predstavlja adaptaciju čuvenog američkog mjuzikla “Devojačko veče” (Girls Night) igraće: Tijana Dapčević, Maja Brukner, Zorana Pavić, Jelena Đukić i Ivana Peters.
 

Vreme Projekcija

petak, 20. maj