VEČE ELVISA PRISLIJA UZ NASTUP FILIPA ŽMAHERA I PROJEKCIJU FILMA "ELVIS"

PODSEĆANJE NA NEPONOVLJIVOG KRALJA ROKENROLA UZ NJEGOVE NAJVEĆE HITOVE I BIOGRAFSKI FILM U KOM MUZIČKOG VELIKANA TUMAČI  OSTIN BATLER Duh "kralja rokenrola " ,planetarno voljene muzičke ikone- Elvisa Prislija, jednog od najvećih miljeniha žena u istoriji muzike, biće sa svim njegovim  poštovaocima  prisutan 22.juna  u mts Dvorani. Vremeplovom ćemo se vratiti u doba kada je živeo i stvarao muziku, a svoju slavu doveo do vrhunca svetski i nikad zaboravljen, svojim stilom prepoznatljiv američki rokenrol velikan .

Povodom premijere najnovijeg istoimenog filma, koji opisuje Elvisove uspone i padove na trnovitom muzičkom putu, biće održan mini koncert  muzičara i pevača Filipa Žmahera, koji  će zajedno sa svojim bendom prirediti veče za pamćenje izvodeći  hitove  kralja rokenrola.

Simbolično, u odeći toga doba, tematske numere i video bim na kom će se nizati arhivski snimci Prislija, a muzičkim i stilskim vremeplovom ćemo se vratiti u doba kada je muzičar neverovatnih vokalnih sposobnosti stvarao hitove, koji su odleli zubu vremena,

Nakon toga sledi film vizionarskog i za nagradu Oskar nominovanog reditelja Baza Lurmana i studija Warner Bros Pictures u kojoj glavne uloge nose Ostin Batler i oskarovac Tom Henks.
Film istražuje muziku  i život neponovljivog Elvisa Prislija, a sve kroz prizmu njegovog komplikovanog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Henks). Priča duboko zadire u složenu dinamiku njihovog odnosa koja se proteže kroz 20 godina, od Prislijevog uspona, pa sve do vrhunca njegove slave bez presedana. U središtu tog putovanja je i odnos sa jednom od najznačajnijih i najuticajnijih osoba u Elvisovom životu, Prisilom Prisli.


Filip Žmaher  koji će pevati neke od hitova iz bogatog opusa Prislija, uoči nastupa poručuje da mu je velika čast što će se vokalno i stilski naći u ulozi Prislija: "
22.juna cu obuci Elvisovo odelo,uci u njegove cizme,izaci na veliku scenu pod bljestecim reflektorima,zapevati najbolje Elvisove pesme i docarati sebi kakav je osecaj biti "The King". Pozivam vas da tog dana svi zajedno ukljucimo vremeplov i vratimo se u vreme kada je rokenrol zaista ziveo u srcu."Divlji u srcu".

ULAZNICE SU U PRODAJI